mcoupon

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με εκπτωτικά ηλεκτρονικά κουπόνια

Πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικών κουπονιών (m-couponing) που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο κινητό του πελάτη. Ο πελάτης κατά την χρήση του κουπονιού του λαμβάνει τις παροχές και τις εκπτώσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτό σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει η εκάστοτε επιχείρηση.

Η υπηρεσία συνοδεύεται από redemption μηχανισμό μέσω mobile app είτε μέσω web interface.

Κάθε κουπόνι έχει τη δυνατότητα να παραμετροποιηθεί ώστε να παρέχει ποσοστιαία έκπτωση ή έκπτωση συγκεκριμένου ποσού, ακόμα και για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα αποτελώντας ένα εύχρηστο εργαλείο για κάθε απαίτηση.

Όλα τα δεδομένα των κουπονιών αποθηκεύονται στο Yuniverse και έτσι δεν απαιτείται κανένας εξοπλισμός. Η παραμετροποίηση των δεδομένων του κουπονιού είναι εξαιρετικά εύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, ενώ οι δυνατότητες του συστήματος σας παρέχουν πλήθος έτοιμων templates, καθώς και έναν έξυπνο creator, ώστε α δημιουργήσετε τα δικά σας κουπόνια σύμφωνα με τις ανάγκες και το look and feel της εταιρείας σας.

Χρησιμοποιήστε το Yuniverse ως το πιο σύγχρονο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικών κουπονιών και απαλλαγείτε από τα κόστη εκτύπωσης, τα κόστη διανομής και αποθήκευσης.mcouponΔυνατότητες

Δυνατότητες


  • Υπηρεσία Pay as you go χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Φιλικό στον χρήστη χωρίς να απαιτούνται υποδομές
  • Μηχανισμός Redemption σε μορφή mobile app ή web interface
  • Απεριόριστες δυνατότητες για χτίσιμο templates
Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα


  • Πλήθος προκατασκευασμένων templates για γρήγορες καμπάνιες
  • Real time ιστορικό και στατιστικά
  • Εξαγωγή ιστορικών σε excel / csv / ...
  • Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη 24/7/365


Screenshots

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ & ΚΟΥΠΟΝΙΑ

To Yuniverse σας παρέχει μία ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη που σας δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα και χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, να δημιουργήσετε και να αποστείλετε εντυπωσιακά και επαγγελματικά ηλεκτρονικά κουπόνια / κάρτες, εισιτήρια, προσκλήσεις, vouchers, κάρτες πιστότητας.
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Επιλέγοντας το είδος της καμπάνιας που επιθυμείτε να δημιουργήσετε το Yuniverse σας οδηγεί σε έναν φιλικό και έξυπνο creator που θα σας βοηθήσει αν στήσετε με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο την καμπάνια σας.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Χρησιμοποιήστε τον creator για να παραμετροποιήσετε το κουπόνι / την κάρτα / το εισιτήριο την πρόσκληση / το voucher / την κάρτα πιστότητας σύμφωνα με τις ανάγκες του marketing της επιχείρησής σας.
Ορίστε χρόνο ισχύος, σημεία εξαργύρωσης και όποιες άλλες παραμέτρους επιθυμείτε. Ολοκληρώστε τη διαδικασία σύμφωνα με τις ανάγκες σας και είστε έτοιμοι!
Ολοκληρώνοντας, το Yuniverse σας εμφανίζει την όψη του κουπονιού για κινητό Andoid και iPhone. Επιστρέψτε στον creator για πιθανές αλλαγές ή προχωρήστε την δημιουργία του συνοδευτικού SMS.
ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δημιουργήστε το συνοδευτικό SMS και προσθέστε στο κείμενο τον υπερσύνδεσμο. Ανεξαρτήτως πόσα μηνύματα θα στείλετε, το Yuniverse θα δημιουργήσει για εσάς έναν διαφορετικό υπερσύνδεσμο για κάθε παραλήπτη. Αυτό θα σας δώσει με την ολοκλήρωση της καμπάνιας αναλυτικά στατιστικά που αφορούν όχι μόνο στην παράδοση του μηνύματος, αλλά και ποιος πελάτης εξαργύρωσε ή χρησιμοποίησε το κουπόνι του.
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Ανασκόπηση Καμπάνιας. Ελέγξτε για μία ακόμη φορά το εικαστικό για το κουπόνι / την κάρτα,/ το εισιτήριο / την πρόσκληση / το voucher / την κάρτα πιστότητας που δημιουργήσατε, καθώς επίσης τον αποστολέα και το συνοδευτικό μήνυμα. Ελέγξτε τον αριθμό των παραληπτών και τα απαιτούμενα credits και προβείτε στην άμεση ή μεταχρονολογημένη αποστολή της καμπάνιας σύμφωνα με το πλάνο σας.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Το Yuniverse σας παρέχει online και σε πραγματικό χρόνο, ιστορικό και αναφορές που αφορούν στις καμπάνιες σας. Επισκεφθείτε την σελίδα Ιστορικό και Αναφορές και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της καμπάνιας σας, όπως παράδοση του SMS, ή τους πελάτες που έκαναν χρήση των καρτών ή επαργύρωση των κουπονιών. Αν επιθυμείτε εξάγετε τις πληροφορίες αυτές σε excel για περαιτέρω ανάλυση.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ & ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

H υπηρεσία συνοδεύεται από ολοκληρωμένους μηχανισμούς καταγραφής, χρήσης και εξαργύρωσης των ενεργειών σας στα σημεία πώλησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Επιλέξτε μηχανισμό εξαργύρωσης για τον υπολογιστή της επιχείρησής σας, ή μηχανισμό app για κινητές συσκευές Andoid ή iPhone.
ΠΟΤΕ ΕΝΑ SMS ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

Οι καμπάνιες mobile marketing 2ης γενιάς όπως η υπηρεσία mms+ και mServices αποστέλλονται στα κινητά τηλέφωνα μέσω απλού SMS μέσα στο οποίο εμπεριέχεται ο μοναδικός υπενρσύνδεσμος ο οποίος οδηγεί το χρήστη στην mobile σελίδα ή το κουπόνι. Η υπηρεσία είναι συμβατή με όλα τα smartphones που είναι συνδεδεμένα στο internet μέσω Wifi/3G/4G και δεν απαιτεί ρυθμίσεις!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα mobile-loyalty.yuboto.gr