Αποστολή καμπάνιας ηχογραφημένων μηνυμάτων Autodialer

Έχοντας ολοκληρώσει την ηχογράφηση των μηνυμάτων σας και την αγορά των απαιτούμενων για την αποστολή σας credits, είστε σε θέση να στείλετε την καμπάνια σας στους παραλήπτες σας. Τα βήματα για την αποστολή σας αναλύονται παρακάτω:


 1. Επιλέξτε το μενού «Υπηρεσίες».
 2. Επιλέξτε την υπηρεσία «Autodialer».
  yuniverse-choose-autodialer-service-2
 3. Από τις κατηγορίες που θα σας ανοίξουν επιλέξτε «Καμπάνια Autodialer».
  yuniverse-autodialer-choose-autodialer-campaign

 4. Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας ως εξής:
  yuniverse-autodialer-form
  • Όνομα καμπάνιας: Δώστε ένα όνομα στην καμπάνια σας για διαχειριστικούς σκοπούς. Το όνομα δεν μεταφέρεται στο ηχογραφημένο σας μήνυμα.
  • Περιγραφή καμπάνιας: Δώστε μία σύντομη περιγραφή της καμπάνιας σας για διαχειριστικούς σκοπούς. Η περιγραφή δεν μεταφέρεται στο ηχογραφημένο σας μήνυμα.
  • Τύπος καμπάνιας: Επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τύπους καμπάνιας:
   • Basic: Ο παραλήπτης ακούει το ηχογραφημένο μήνυμα και μπορεί με ένα πλήκτρο να ακούσει το μήνυμα για μία ακόμη φορά
   • Divert: Ο παραλήπτης ακούει το ηχογραφημένο μήνυμα και μπορεί με ένα πλήκτρο να επικοινωνήσει με την επιχείρηση σε ένα τηλέφωνο που θα δηλώσετε. Σε αυτό το σημείο, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το τηλέφωνο της εκτροπής.
    yuniverse-autodialer-divert
   • Voicemail: Ο παραλήπτης ακούει το ηχογραφημένο μήνυμα και μπορεί με ένα πλήκτρο να αφήσει ηχογραφημένη απάντηση που θα λάβετε ως αρχείο σε ένα email. Σε αυτό το σημείο, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email για τη λήψη των ηχογραφημένων απαντήσεων.
    yuniverse-autodialer-voicemail
   • Survey: Ο παραλήπτης καλείται να συμμετάσχει σε μία δημοσκόπηση δίνοντας απαντήσεις με το πάτημα των πλήκτρων της συσκευής του. Σε αυτό το σημείο θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τον αριθμό των ερωτήσεων που θα δεχθεί ο κάθε παραλήπτης στη δημοσκόπηση.
    yuniverse-autodialer-survey
  • Επιλογή ηχογραφημένου μηνύματος: Επιλέξτε το ηχογραφημένο μήνυμα για την καμπάνια σας
  • Αναπαραγωγή μηνυμάτων συστήματος: Εάν θέλετε το σύστημα να τρέξει τα αυτοματοποιημένα ηχογραφημένα μηνύματα με τις οδηγίες επανακρόασης, εκτροπής ή ηχογραφημένης απάντησης στους παραλήπτες σας, τσεκάρετε την συγκεκριμένη εντολή. Εφόσον απενεργοποιήσατε τα φωνητικά μηνύματα οδηγιών του συστήματος, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο τέλος του δικού σας φωνητικού μηνύματος το εξής:π.χ. Αν θέλετε να ξανακούσετε το μήνυμα, παρακαλώ πατήστε το 2.
  • Ώρα μετάδοσης: Επιλέξτε τα ωράρια μέσα στα οποία θα γίνονται οι κλήσεις και οι επανακλήσεις των μηνυμάτων σας.
  • Προβολή επιπλέον ρυθμίσεων: Σας δίνει τις παρακάτω δυνατότητες:
   • Επανάκληση μετά από: Επιλέξτε κάθε πότε θα γίνονται οι επανακλήσεις
   • Αναγνώριση τηλεφωνητή: Επιλέξτε εάν το σύστημα θα τρέχει σε αυτόματο τηλεφωνητή
   • Αναμονή για απάντηση: Επιλέξτε πόση ώρα το σύστημα θα περιμένει απάντηση μέχρι να κλείσει
   • Αριθμός επανακλήσεων: Επιλέξτε τον επιθυμητό αριθμό επανακλήσεων
   • Να επιτρέπονται εισερχόμενες κλήσεις: Όταν το σύστημα καλέσει σε κοινό που ενδεχομένως έχει αναγνώριση κλήσης, ο παραλήπτης θα μπορεί να καλέσει πίσω στον αριθμό που βλέπει και να ακούσει το ηχογραφημένο μήνυμα που προορίζεται για αυτόν.
   • Η καμπάνια ισχύει έως: Ορίστε μέχρι πότε το σύστημα να κρατήσει σε εκκρεμότητα το μήνυμα, τόσο για τις επανακλήσεις όσο και για τις εισερχόμενες κλήσεις των παραληπτών.
  • Παραλήπτες από ομάδες: Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις ομάδες του τηλεφωνικού σας καταλόγου στις οποίες θέλετε να πραγματοποιήσετε την καμπάνια σας.
   Εάν δεν έχετε ήδη καταχωρήσει την ομάδα σας, επιλέξτε «Εισαγωγή Ομάδας» και το σύστημα θα σας οδηγήσει στα βήματα του Τηλεφωνικού Καταλόγου, ώστε να την εισάγετε.
  • Επιπλέον παραλήπτες: Εάν κάποια τηλέφωνα που θέλετε να λάβουν το μήνυμα δεν συμπεριλαμβάνονται σε ομάδα του τηλεφωνικού καταλόγου, συμπληρώστε τα σε αυτό το πεδίο είτε χωρισμένα με κόμμα ή το ένα κάτω από το άλλο.
 5. Πατήστε «Επόμενο».
 6. Η φόρμα που εμφανίζεται σας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του ηχογραφημένου μηνύματος που θα αποστείλετε. Ελέγχετε όλα τα πεδία, πριν την αποστολή σας.
  yuniverse-autodialer-message-info
  Σας δίνεται η εξής επιλογή: Πατώντας «Προγραμματισμός», η αποστολή γίνεται ετεροχρονισμένα, σε ημερομηνία και ώρα που θα επιλέξετε συμπληρώνοντας τα πεδία που θα εμφανιστούν. Πατώντας ύστερα το μπλε κουμπί «Προγραμματισμός», τα ηχογραφημένα μηνύματα θα αποσταλούν στο δικό μας σύστημα και θα αφαιρεθούν τα αντίστοιχα credits από το λογαριασμό σας. Η αποστολή των μηνυμάτων στα τηλέφωνα των παραληπτών θα ξεκινήσει την ημερομηνία και την ώρα που έχετε επιλέξει.
 7. Πατάτε «Αποστολή». Το σύστημα σας ενημερώνει ότι η καμπάνια σας έχει δρομολογηθεί. Εάν στο προηγούμενο βήμα επιλέξατε να κάνετε προγραμματισμό, το κουμπί μετονομάζεται σε «Προγραμματισμός».