Σχετικά με το Yuniverse


Το Yuniverse αποτελεί την ολοκληρωμένη πλατφόρμα mobile marketing ενεργειών της Yuboto που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα αποτελεσματικές καμπάνιες απευθείας στα κινητά τηλέφωνα των πελατών σας!

Μέσα από το Yuniverse οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την αποστολή ενός απλού SMS έως την αποστολή των πιο σύγχρονων εργαλείων mobile marketing επικοινωνίας όπως MMS+® ηλεκτρονικά κουπόνια, εισιτήρια, κάρτες, κάρτες πιστότητας ή ακόμη και την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα.


yuniverseΕγγραφείτε τώρα δωρεάν και αρχίστε την επικοινωνία με τους πελάτες σας, σε λίγα λεπτά!

Ξεκινηστε τωρα
και πάρτε 5 credits δωρεάν!

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Μέσα από ένα εύχρηστο panel που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή εξοπλισμό, κάθε marketeer μπορεί να βρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία mobile marketing, για άμεσες, στοχευμένες, αποτελεσματικές και μετρήσιμες mobile marketing καμπάνιες.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία HTTP API και στείλτε προσωποποιημένα, αυτοματοποιημένα SMS απευθείας μέσα από δικές σας εφαρμογές όπως προγράμματα CRM, εφαρμογές και ιστοσελίδες.Screenshots
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δημιουργήστε δωρεάν τον δικό σας λογαριασμό και δοκιμάστε την υπηρεσία με τα δωρεάν δοκιμαστικά credits που παρέχονται. Ανακαλύψτε το mobile marketing μέσα από την ευκολία και την αμεσότητα του Yuniverse!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

  • Web2sms
  • mms+ (καινοτομία yuboto)
  • Voice messages (Ηχητικά Μηνύματα)
  • mCoupons (Ηλεκτρονικά Κουπόνια)
  • mCards (Ηλεκτρονικές Κάρτες)
  • mLoyalty (Ηλεκτρονικές Κάρτες Πιστότητας)
  • mTickets (Ηλεκτρονικά Εισιτήρια)
  • Email to SMS
  • Birthday SMS (Εορτολόγιο)

Χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα εργαλεία για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, για να αγοράσετε credits και να ελέγχετε τις αγορές, τις αποστολές και τις τιμολογήσεις σας.
ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Ανεβάστε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο χρησιμοποιώντας αρχεία excel, csv, ή απλώς με αντιγραφή και επικόλληση. Έξυπνα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο από ανενεργά και λανθασμένα τηλέφωνα αποφεύγοντας σημαντικές χρεώσεις αποστολής μηνυμάτων σε μη ισχύοντες αριθμούς.
ΑΓΟΡΑ CREDITS ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

Το Yuniverse σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε credits 24 ώρες το 24ωρο. Χρησιμοποιήστε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής όπως PayPal, Πιστωτικά Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση για απόλυτη ελευθερία.